info@bodyholicnutrition.com
Menu

Hur förför en tjej till sex?

Keren Levand, Unsplash

Hur man hittar en tjej för sex?

Hur man förför en tjej?

Sex för den överväldigande majoriteten av kvinnor i alla åldrar är ett allvarligt steg som förutsätter psykologisk “mognad”. Hastigheten för denna period beror på karaktäristiken hos damens karaktär och på partnerns uthållighet. Tyvärr vet inte alla män hur man tappar en tjej korrekt i intimitet. För att väcka en dams sexuella lust måste du försöka lite. Tja, tydliga råd och instruktioner om förförelse hjälper dig. Följ dem och hon är din.

För att det efterlängtade könet äntligen ska äga rum är det nödvändigt att skapa en speciell aura av ömhet, och viktigast av allt, förtroende.

Innan du går vidare till grundschemat måste du förstå några viktiga punkter:

 1. En tjej kan inte övertalas eller tvingas ha sex med dig (om hon naturligtvis är nykter) om hon inte vill..
 2. Den viktigaste uppgiften är att göra henne passionerad.
 3. Sex för de flesta kvinnor, till skillnad från alla män, är inte bara fysisk kontakt, utan hopp om att fortsätta relationer (vilket på lång sikt kommer att leda till relationer och familj).

En snabb övergång till sex är endast möjlig om flickan gillar eller till och med blir kär. Nästan varje dam uppfattar sex som nästa steg mot tillnärmning. Därför måste du bli en pålitlig kille för henne, som hon kan koppla av med..

Arw Zero, Unsplash

Uppföranderegler för förförelse

Vissa killar förför kvinnor med karisma, andra med kärleksfulla ord, och fortfarande andra ser med ett vackert utseende. Det finns flera järnregler för att bli en önskvärd man för henne:

 • Flört;
 • Var lugn;
 • Var säker på dig själv och dina styrkor;
 • Ha ett snyggt utseende;
 • Ta med fasthet och beslutsamhet.

Om du precis träffat en tjej, reagera sedan på hennes beteende när du kommunicerar. Ring inte en dam mer än tre gånger om dagen om hon inte tar upp telefonen och inte ringer tillbaka för missade samtal. Så du intresserade henne bara inte, tål det och gick vidare.

Jamill Del Rosario, Unsplash

Frestelse i olika skeden av förhållandet

Naturligtvis beror händelsernas hastighet på vem ni är för varandra. För att förstå hur man förför en tjej till sex, definiera din status i förhållande till henne:

 1. Ny bekantskap. Denna status innebär att ni vet lite om varandra. Så det här är en chans att erövra henne, vilket gör det bästa intrycket..
 2. Kille. Denna status innebär att förhållandet varar en viss tid och att flickan antingen inte ger efter för frestelser eller att hon någon gång började undvika sex. Taktiken är att du försöker helt omge henne med uppmärksamhet och omsorg. Hjälp henne i affärer, gör komplimanger oftare, glöm inte taktilitet och ömhet. Fråga ofta om vad hon tycker och vad hon oroar sig för..
 3. Vän. Och det finns ett plus i denna status, den ligger i andlig närhet och förtroende. Men det finns en fet minus – flickan uppfattar dig inte som ett sexuellt objekt. Men situationen kan korrigeras. Börja ta hand om henne, visa tecken på uppmärksamhet, som en kvinna. Ge mig blommor, ta dem till restaurangen. Medge din sympati och fortsätt från hennes reaktion. Du kommer omedelbart att känna om det är värt att ytterligare erövra en kvinnas hjärta eller om det är bättre att inte slösa bort din energi och hitta en annan passion.

Det händer så att vänskapen mellan en man och en kvinna inte utesluter sex. Det är bara att var och en av dem inte vill ha ett seriöst förhållande. Det här kanske är ditt val.

Jamill Del Rosario, Unsplash

Förförelse av fruar och flickor i relationer

När oenigheter uppstår mellan ett par eller de år de har levt tillsammans dödar passionen, är en av partnerna ofta inte ovilliga att koppla av på sidan. Vissa tror att det är främst män som fuskar, då uppstår frågan, med vem fuskar de? Denna statistik är falsk, för alla behöver sex, oavsett kön. Att bryta ett förhållande är ett seriöst steg och inte alla är redo för det. Därför kan detta vändas..

Innan du spiller någon annans dam, tänk på om spelet är värt ljuset. Det finns så många fria tjejer runt omkring, hungriga efter intimitet … Men om du inte är rädd för problem och inte plågar ditt samvete, så här är några tips om hur man förför en gift eller en tjej i ett förhållande:

 1. Analysera förhållandet mellan denna dam och hennes partner (make). Prata med henne, hon kommer sannolikt att klaga på äktenskaplig oenighet och kanske dela specifika problem. Under åren minskar passionen i familjen, gåvor och blommor försvinner. Och en kvinna behöver detta inte bara under godisbukettperioden. Det här är din chans att vinna hennes hjärta. Ge en gift dam lite romantik, för de flesta behöver henne som ett friskt andetag.
 2. Känn marken innan du går i strid. Var försiktig och ring inte henne. Välj en tid då hon kommer att vara ensam. Vanligtvis tar upptagna kvinnor kontakt på egen hand, i hemlighet från sin make..
 3. Tja, och var utan uthållighet. Låt damen förstå att hon önskas. Visa initiativ i samtal, ge ömhet.
 4. En dam måste vänja sig vid statusen att ha en älskare. Så ta dig tid att dra henne till sängs.
 5. Viktigast, bestäm själv om den här kvinnan är för en natt, eller vill du fortsätta träffa henne, eller kanske är du helt kär i henne.

En kris i ett förhållande gör par mest utsatta. De vill ha kärlek och tillgivenhet, och vissa bara intimitet eller nya känslor. Som regel ger de själva tips och flörtar först. Därför kan du säkert dra nytta av situationen. Men tänk naturligtvis på konsekvenserna. Älskarsstatus är fylld med problem..

Nojan Namdar, Unsplash

Förförelse av fria tjejer

Med gratis tjejer är det lättare. Inget behov av att tänka på hennes pojkvän eller mans känslor, liksom de eventuella negativa konsekvenserna för dig. Särskilt enkelt med damer som aktivt letar efter en man.

Taktiken för att förföra en tjej till sex beror på dina avsikter:

 1. Om du vill ha enstaka sex, gå till en nattklubb. Där kan du enkelt hämta en ensam dam. Om du stöter på en tjej som försöker glömma sitt ex, är detta definitivt ditt alternativ. Var försiktig med henne, lyssna på hennes problem och hon är din.
 2. Om du inte är besatt av snabb sex, försök sedan intressera flickan. Var inte lättillgänglig och påträngande, för alla vill få det som inte är tillgängligt.

Om du lär dig att lyssna, och viktigast av allt cialis generisk, att höra damerna, blir det lätt för dig att hitta ett tillvägagångssätt för alla unga kvinnor.

Jamill Del Rosario, Unsplash

Lektioner i att förföra blygsamma skönheter

Hur förför en tjej till sex om hon låtsas vara känslig? Och så finns det listiga knep som kan vinna henne..

Blygsamma tjejer är alltid svårare. Här kan du inte bara få en blinkning, säga ett par komplimanger och ge blommor. En hel del artilleri och mycket tålamod kommer att vara till nytta här. Men du kan också hitta ett tillvägagångssätt för en så blyg tjej:

 1. Titta från hennes oklanderliga utseende till hennes själ, prata om hennes hobbyer och vad hon älskar. Generellt, försök att komma så nära henne som möjligt. Om en tjej har ett vackert utseende är det osannolikt att hon mutas av vanliga komplimanger. Gräv djupare.
 2. Visa hennes manliga egenskaper. Försök att få henne att lita på dig och sluta vara blyg. Erbjud henne hjälp. Det kan vara vad som helst (beroende på vad du kan göra), från att fixa en dator till att hamra i en spik..
 3. För att inte skrämma bort damen, försök att inte vara för påträngande. Annars blir hon helt enkelt rädd och flyr från dig..
 4. Ta initiativet i egna händer, bjud in henne för promenader och datum, se till att hon inte kan säga nej.

Ibland tar det ännu längre tid än du förväntar dig. Om du verkligen bestämde dig för att ha sex med henne, var tålamod. Vänlighet, ömhet och uthållighet kommer att erövra även den mest otillgängliga personen.

Raphael Nast, Unsplash

Förföra en kollega eller chef

Chefen och den underordnade är utmärkt material för en porrfilm. Många killar vill ha sina ledare eller kollegor på jobbet, men vet inte hur de ska närma sig dem ordentligt. Det är allt fel i det officiella ramverket.

Anledningarna till att förföras på jobbet kan vara olika: du vill flytta upp karriärstegen, du slås på av kraftfulla kvinnor, eller en av dina kollegor (eller chef) har ett fantastiskt utseende och istället för arbete tänker du bara sak, hur man drar henne in i pastell.

Vad ska man göra i sådana fall? Hur går man från “du” till “du”? Här är riktlinjerna:

 1. Utforska vad hon älskar. Som ett tacksamhet kan du tillfälligt presentera damen dina favoritgodis eller blommor. Eller kanske kommer det att bli föremål för hennes hobby, till exempel en bok.
 2. Följ med den unga damen i en professionell diskussion. Visa din synvinkel. Var bara inte en dår och starta inte en tvist för ett argument, uttryck bara vad du är 100% säker på. Rita henne till dig själv. Om du lyckas kommer hon att tänka på din dialog och specifikt på dig..
 3. Ge henne icke-verbal kontakt. Möt hennes ögon oftare i ett team och titta inte bort när hon uppmärksammar.
 4. En utmärkt chans för tillnärmning är en företagsfest. Den har en efterlängtad avslappnad atmosfär och roligt. Det här är vad du behöver, gå för det. Du kan sitta ner med henne eller starta en konversation, eller så kan du bjuda in att delta i tävlingen.
 5. Försena på jobbet, göm dig bakom brådskande frågor. Dessa värdefulla minuter ger dig möjlighet att vara ensam.
 6. Kraftfulla kvinnor (speciellt om du gillar chefen) är vana att prata i en underordnad ton. Uppför dig med någon form av utmaning, gå bara inte för långt. Varje representant för det svagare könet, oavsett hur järn dam hon verkar, vill erövras av en stark man.

Kom ihåg att förföra din chef är ett farligt spel. Om hon inte går enligt planen kan du försämra din relation med henne eller bli sparkad helt. Men hur många utsikter, om sex inte äger rum. Tror.

Keren Levand, Unsplash

Hur man förför en ung dam som är äldre än du

Om du inte är intresserad av unga damer, men är upphetsad av äldre damer, behöver du din egen inställning för att förföra dem. Här är några knep:

 1. Inte nämna eller skämt om hennes ålder. Oavsett hur vacker en kvinna ser ut, är det få som är stolta över sin ålder. Om en kvinna frågar sig själv hur gammal hon ser ut, gör sedan rabatt i -10 år.
 2. Till skillnad från unga skrattande tjejer som inte är belastade med problem saknar mogna kvinnor ofta positiva saker i sina liv. Försök att skämta så ofta som möjligt i en konversation och slappna av den unga damen. Hon uppskattar definitivt entusiasmen och ungdomen..
 3. Var inte mammas pojke med henne. Naturligtvis finns det en kategori kvinnor och män som är glada över detta format. Men vi fokuserar på majoriteten. Varje kvinna, oavsett ålder, vill se en vuxen säker hane bredvid henne.
 4. Ge så många komplimanger som möjligt. Oavsett hur mycket en dam är 20 eller 55, alla vill höra att hon är vacker. Med åldern blir komplimanger från män som regel mindre och mindre. Skimp inte på fina ord riktade till henne. Betona hennes goda smak i kläder, visdom jämfört med unga dumma tjejer och en vacker figur.
 5. Glöm inte galantry. Var en gentleman med henne: öppna dörren för damen, flytta stolen, ge henne din hand. En kvinna kommer att bli smickrad av denna attityd..
 6. Det här är inte en liten flicka för dig och flörta inte med henne i romantik. Var direkt om vad du vill. Du kommer att känna om hon vill ha sex med dig. Naturligtvis, dra inte in henne i pastell direkt vid det första mötet, vänta på ett par önskningar och säg om din passionerade önskan.

Trots åldersskillnaden, var en man, inte en ungdom. Och bara i det här fallet kommer du att kunna erövra en mogen skönhet och ha sex med henne.

Jose Martinez, Unsplash

Virtuell förförelse

Du kan väcka en flickas sexuella lust utan att lämna ditt hem. Och sociala nätverk hjälper dig med detta. Det enklaste sättet att “koppla” de damer som själva vill ha sex med någon. Med resten måste du upprätta kommunikation under lång tid och samtidigt är det inte ett faktum att något kommer att bli av det.

Bättre att gå direkt till en dejtingsajt och fortsätt enligt följande:

 • Komplimentera henne;
 • Värm upp intresset, ta reda på hennes erotiska önskningar och dela dina svar;
 • Skicka henne ditt erotiska foto;
 • Erbjud dig att gå till virtuellt sex.

Om en dam saknar speciella komplex, och hon själv inte motbjuder att träffas i neutralt territorium för amorösa nöjen, var då inte blyg och gå ner i affärer. Bjud in henne till ett möte. Sex är säker.

Allmänna förföringsrekommendationer

Att inte veta hur man förför en tjej till sex, misslyckas många killar i amorösa affärer. Om du är en av dem kommer följande tips inte att skada dig:

 1. Agera snabbt. När du ser din favoritpassion i horisonten, slösa inte tid förgäves utan gör försök till förförelse. Om du tar vänteläge tar en mer beslutsam kille platsen. Tävla med fans, eftersom kvinnor älskar det, så fungerar naturen.
 2. Var originell. Vänligen ge upp den hackade frasen av alfahänder “Behöver din mamma en svärson?” Denna tackling är endast lämplig för en kvinna över 60 år under påverkan av alkohol. Försök att komma på något originellt. Stå ut mot bakgrunden av den grå massan och visa dig själv. Ta en närmare titt på den valda, hennes utseende, möjliga hobbyer. Ge en original överraskning. Du behöver inte spendera pengar, använd bara din fantasi. Det kan vara originalsmycken eller en inbjudan till ett datum med vacker utsikt..
 3. Skämt. Förutom vackra ord och gåvor älskar kvinnor dem som får dem att skratta. Det är enkelt och enkelt med en positiv person. Avvisa hullingar och stickande skämt. Rör inte vid hennes utseende. Och var försiktig med vulgära skämt.
 4. Komplimang. Kvinnor älskar med öronen. Lär dig att prata vackert. Komplimentera uppriktigt. Även om du tycker att hon har en fruktansvärd frisyr, berätta i inget fall för henne om det. Varje tjej vill känna sig speciell. Låt henne känna sig som en drottning. Ångra inte trevliga ord, men gå inte för långt. Alternativa denna regel med andra tips.
 5. Var ihärdig. Ta inte ett steg tillbaka om du vägras. Blanda inte detta med okunnighet från hennes sida. Du behöver inte springa, men du måste sträva, och det gör skillnad. Inkludera en jägare i dig själv och följ successivt bytet. Det tänder en kvinna (med ömsesidig sympati). Kanske testar hon dig bara. I världen, som i naturen, vinner bara den självhäftande mannen. Besegra hennes olydnad och hon är din.
 6. Tvivla inte på dig själv. Sätt upp dig själv för att vinna i förväg. När du kommunicerar med en tjej bör du bete dig med tillförsikt, tjejer gillar det. Ingen (okej, det finns bara ett fåtal) är inte upphetsad av osäkra, ökända killar som inte vet vad de vill ha. En riktig man är alltid säker på sig själv och sin seger. Först då har du alla chanser att vinna en sexig dam.

När man kommunicerar är det enkelt att charma en tjej. Var avslappnad och självsäker. Gör dig inte som Casanova, var en förbättrad version av dig själv.

Ilya Mondryk, Unsplash

Typiska misstag i förförelse

När en man är förtjust i en kvinna och vill snabbt övertala henne att ha sex, märker han inte ens ett antal grova misstag i sina handlingar. Dessa fel är:

 • Brist på självkänsla. Brist på förtroende för dig själv och dina ord slår av hela det sexuella humöret, kom ihåg det här.
 • Överdriven obsequiousness. Om du vill, kommer du snabbt att förlora den manliga kärnan som gör kvinnor så.
 • Bygg en annan person ur dig själv. Var inte macho om du inte är det. Var dig själv.
 • Det första steget är att svära kärlek till graven. “Ju mindre vi älskar en kvinna, desto mer gillar hon oss.” Om du inte bara upplever sexuell attraktion utan också blir kär, skynda dig inte till ord, kvinnor använder ofta skälvande känslor.

Nu vet du hur man förför en tjej till sex, oavsett situation..

Jose Pedro Ortiz, Unsplash

Glöm inte att en kvinna inte bara är ett objekt av lust utan en individ med sina känslor och känslor. Du måste förstå att ingen guru kommer att ge dig sådana råd som kan förföra någon ung dam. Även om du följer alla steg är det omöjligt att ge 100% chans. En pickup är bara ett sätt att uppnå huvudmålet, vilket kan minska antalet steg. Som ordspråket säger är allt rättvist i krig..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *